Bölge Birliklerinde Genel Kurul Heyecanı

0kapak28Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliklerinde Genel Kurul heyecanı büyük bir coşkuyla başladı.

Genel Kurullarda Tarım Kredi Kooperatiflerinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Selahattin Külcü, “Tarım Kredi Kooperatifleri, ülkemizin her bölgesinde çiftçimizin yanındadır. Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz köklü ve güçlü bir kuruluş olan Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerimize, Türk tarımına ve Türk ekonomisine güç katmaktadır. Böylesine güçlü bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyduğumu belirtir, Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

Genel Müdür Fahrettin Poyraz ise, “Tarım Kredi Kooperatifleri olarak ülke tarımına böylesine emeği, katkısı olan bir kurumun parçası olmaktan ve değerli mesai arkadaşlarımla birlikte bu önemli vazifeyi omuzlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin en büyük çiftçi kuruluşu olarak, hükümetimizin ve bakanlığımızın da destekleriyle çok önemli projelere imza attık, aynı kararlılıkla çalışmaya, hizmet vermeye devam edeceğiz. Olağan genel kurulumuzun Tarım Kredi Kooperatiflerine, çalışanlarımıza, çalışma hayatımıza, üreticilerimize, aziz milletimize hayırlar getirmesi temennisiyle hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Antalya Bölge Birliği

Genel Kurula; Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ethem Üstüner, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Antalya Bölge  Müdürü İbrahim Kamil Kabalar, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Merkez Birliği Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Antalya Bölge Müdür Yardımcıları Sezai Yıldırım ve Nadir Yüksel, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

Kütahya Bölge Birliği

Genel Kurula; Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Kütahya Bölge Müdürü Özkan İnci, bölge müdür yardımcıları, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

Konya Bölge Birliği

Genel Kurula; Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut Ölmez, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Merkez Birliği Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Konya Bölge Müdürü Mustafa Odabaşoğlu Konya Bölge Müdür Yardımcıları Seyithan Kartbaba ve Yakup Kasal, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

İzmir Bölge Birliği

İzmir Bölge Birliğinin 11. Olağan Genel Kurulu; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karakaya, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, 1. Hukuk Müşaviri Mücahit Çetin, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Bölge Müdürü Mehmet Tevfik Ongun, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Balıkesir Bölge Birliği

Balıkesir Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kuruluna; Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Balıkesir Bölge Müdürü Vedat Altın, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personel katıldı.

Tekirdağ Bölge Birliği

Genel Kurula; Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Merkez Birliği Denetçisi İlhan Saltık, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Tekirdağ Bölge Müdürü Ergin Çubukcu, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Merkez Birliği Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Teşkilatlandırma Müdürü Vejdi Yiğit, Mevzuat ve Uyum Müdürü Ahmet Yıldırım, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

Sakarya Bölge Birliği

Genel Kurula; Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Şehit Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, Sakarya Bölge Müdürü Mücahit Asalıoğlu, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Merkez Birliği Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Teşkilatlandırma Müdürü Vejdi Yiğit, Sözleşmeli üretim ve Ürün Değerlendirme Müdürü Mehmet Erol, Bölge Birliği personeli, kooperatif yetkilileri ile temsilcileri katıldı.

Ankara Bölge Birliği

Genel Kurula; Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcıları Muaz Saka, M. Fevzi Yücetepe, Özgür Güven, Ahmet Bağcı, Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Güneş,  Ankara Bölge Müdürü Veli Altunkaş, Merkez ve Ankara Bölge Birlikliğinden yetkililer ile temsilcileri katıldı.

Erzurum Bölge Birliği

Erzurum Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kurulu; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Erzurum Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Bölge Müdürü Ali Karaarslan, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Malatya Bölge Birliği

Malatya Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kurulu; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Terzi, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Bölge Müdürü Mustafa Altunok, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Şanlıurfa Bölge Birliği

Şanlıurfa Bölge Birliğinin 1. Olağan Genel Kurulu; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Terzi, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Bölge Müdürü Mustafa Önol, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Gaziantep Bölge Birliği

Gaziantep Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kurulu; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Ölmez ve Yaşar Terzi, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Bölge Müdürü Mehmet Aksoy, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Teşkilatlandırma Müdürü Vejdi Yiğit, Mevzuat ve Uyum Müdürü Ahmet Yıldırım, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Mersin Bölge Birliği

Mersin Bölge Birliğinin 11. Olağan Genel Kurulu; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Bölge Müdürü Hilmi Tunahan Eyice, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Fatih Zekeriya Yerlikaya, Teşkilatlandırma Müdürü Vejdi Yiğit, Mevzuat ve Uyum Müdürü Ahmet Yıldırım, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Kayseri Bölge Birliği

Kayseri Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kurulu; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yoncacı, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Bölge Müdürü Caner Çelebi, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Teşkilatlandırma Müdürü Vejdi Yiğit, Mevzuat ve Uyum Müdürü Ahmet Yıldırım, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, Bölge Birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Samsun Bölge Birliği

Samsun Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kurulu; Samsun Valisi Osman Kaymak, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Ölmez, Veli Sar, Murat Kumaş, İbrahim Ethem Üstüner, İrfan Karakaya, Yaşar Terzi, Mehmet Şahin, Ahmet Yoncacı, Merkez Birliği Denetçileri İsmail Daşdelen, İlhan Saltık, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Bölge Müdürü Mustafa Doyurucuoğlu, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, bölge birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Trabzon Bölge Birliği

Trabzon Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kurulu; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Ölmez, Veli Sar, Murat Kumaş, İbrahim Ethem Üstüner, İrfan Karakaya, Yaşar Terzi, Mehmet Şahin, Ahmet Yoncacı, Merkez Birliği Denetçileri İsmail Daşdelen, İlhan Saltık, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Bölge Müdürü Süleyman Eğilmez, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, bölge birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.

Sivas Bölge Birliği

Sivas Bölge Birliğinin 12. Olağan Genel Kurulu; Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veli Sar, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka, Bölge Müdürü İsmail Köse, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı Şaban Kırmızı, Teşkilatlandırma Müdürü Vejdi Yiğit, Mevzuat ve Uyum Müdürü Ahmet Yıldırım, birim müdürleri ve bölge müdür yardımcıları, bölge birliği temsilcileri ve görevli personelin katılımı ile gerçekleşti.